Почистване на търговски и производствени обекти Русе

Почистване на обществени сгради, хотели и заведения за обществено хранене


Почистване на търговски и производствени обекти, обществени сгради хотели и заведения за обществено хранене.

Когато имате нужда от комплексно или абонаментно почистване на вашият обект можете да разчитате на нас и да изберете пълният комплект от услуги включени в комплексно почистване или само тези от които имате нужда.

За производствените обекти в зависимост от вида на производството Ви, ние можем да Ви предложим средства и начини за поддържане на добра хигиена чрез професионално почистване.
Почистването на производствени помещения включва не само местата за производство, но и офисите, външните части, фасади, складове и други. Ние ще изпратим служител на фирмата който ще Ви консултира и предложи различни варианти така че да постигнете целите които сте си поставили. Гарантираме пълна дискретност и конфиденциалност на всички свои клиенти. Работим с екологично чисти и сертифицирани препарати, безвредни за човешкото здраве. При сключване на договор за абонамент за ежеседмично или ежемесечно почистване на обекти с много голяма площ цените се договарят индивидуално.

За повече информация можете да разгледате секцията : Комплексно почистване, Абонаментно почистване и Всички услуги.


Почистване Русе

Обадете се сега на 082/830-003 и 0887-550-821 или попълнете нашата форма за почистване и специалист ще ви обясни техниките и начините на почистване които ние прилагаме при почистване на домове или офиси в Русе.

Изпратете запитване за почистване в Русе