Услуги от Почистване Русе

Почистване на витрини, фасади и прозорци

Професионални услуги от Почистване Русе


Машинно почистване на твърди подови настилки

Услугата се извършва посредством еднодискови машини с помощта на които се втрива препарат в настилката и се осъществява почистване в дълбочина. Накрая мощни вакуумни системи подсушават настилката. Така тя е готова за полиране или за нанасянето на полимерна емулсия.

Запечатка на подови настилки

Нанасяне на полимерна емулсия (запечатка) върху твърди подови настилки (мрамор, гранит, варовик, PVC, камък, циментови подове, линолеум, ламинат, гумирани настилки, и др.)


След почистване на подовата настилка, в зависимост от нейния вид, с помощта на специални апликатори, се нанася полимерна емулсия. Запечатката се налага на няколко слоя, в зависимост от абсорбцията на материала.

Полиране на подови настилки

Всички подови настилки могат да бъдат полирани. След почистване на настилката в дълбочина, тя е готова за полиране. Посредством апликатори се нанася професионален препарат. След изсъхването на подовата настилка, тя се обработва с високооборотна машина. Така тя придобива защитен филм, копринен блясък, антистатичен ефект и поддръжката й става лесна.

Импрегниране на подови настилки и фасади

Импрегнирането се прилага при всички естествени материали. Нанасянето на импрегнант не променя вида на материала, той попива в него и така го запазва от възможното вредно влияние на атмосферните условия.

Машинно почистване на меки подови настилки

Услугата се извършва с еднодискови машини оборудвани със специални четки и професионални препарати, разтварящи замърсяванията и образуващи защитен слой на влакната. Следва дълбоко изсмукване на разтворената вече мърсотия с мощни вакуумсмукателни машини. Накрая се проверява за по-устойчиви петна по настилката, които се отстраняват ръчно. Тъканите остават леко влажни. След горепосочените операции подовата настилка изглежда чиста и свежа, а помещението ухае свежо и приятно.

Машинно пране на мека мебел и тапицерии

Почистването се извършва с професионални препарати и оборудване. В дълбочина се отстраняват и най-упоритите петна, материята остава леко влажна. След почистването цветовете стават по-свежи и ярки, влакната защитени, а мебелите заживяват нов живот.

Почистване и дезинфекциране с пара.

Почистването се извършва с професионална парочистачка с нея могат да се почистват и дезинфекцират всякакви подови повърхности и санитарни помещения.

Измиване на фасади, прозорци, огледала, търговски витрини и др.

Услугата се извършва с професионални почистващи препарати, с помощта на които бързо и ефикасно се отстраняват мазни отпечатъци от пръсти, насекоми и емисии. Бързото изсъхване и образуването на предпазен филм върху стъклото гарантират блясъка и бавното им замърсяване.

Почистване на санитарни възли, бани и мокри помещения.

Услугата се извършва с професионални почистващи препарати, с помощта на които бързо и ефикасно по ръчен метод се отстраняват всички замърсявания от органичен и неорганичен произход.


Почистване Русе

Обадете се сега на 082/830-003 и 0887-550-821 или попълнете нашата форма за почистване и специалист ще Ви обясни техниките и начините на почистване които ние прилагаме при почистване на домове или офиси в Русе.