ЗА НАС

Ние сме лидери в света на професионалното почистване.

Извършваме основни и абонаментни почиствания на домове в селата от русенски регион. Фирмата работи с техника на немската фирма „HAKO”.Работим с препарати на италианската фирма “KITER” с цел създаване на максимален комфорт и минимален риск за здравето на клиента по време на почистване. Това са препарати, отговарящи на най-високите Европейски изисквания за безвредност
на отделените летливи вещества в атмосферата, и са напълно
безопасни – както за възрастни, така и за малки деца и домашни любимци. Препаратите са сертифицирани по ISO 9001, както и по Н.А.С.С.Р. – влизащ в сила от 01.01.2007 г. сертификат за почистващи препарати, използвани в заведенията за обществено хранене.

Перфект клийн Русе ЕООД

Фирмата ни има многогодишни традиции в абонаментното обслужване. Стремим се да удоволетворяваме всички изисквания на нашите клиенти относно оргарнизиране и извършване на почистване в удобно за тях време и да задоволяваме най-високите изисквания по отношение чистотата на Вашия дом, офис, заведение за обществено хранене, производствен цех или обществена сграда. Чрез подбора на нашите служители ние гарантираме безупречно извършена работа, деликатно присъствие и конфиденциалност. За да бъдем напълно oбективни, преди да поемем всеки обект, наш служител ще направи оглед напълно безплатно.